Powered by Blogger.

Whatsapp kami untuk Tempahan & Maklumat Lanjut:

Gelombang Pertama P3-21A

Posted by Nazz Abdullah On 12:45 AM
Posted by Nazz Abdullah  
FRIDAY, FEBRUARY 17, 2012  

     Salam semua, saya ingin memohon maaf kepada anda semua diatas kesulitan yang telah berlaku beberapa hari lepas mengenai isu gambar P3-21A yang terpaksa ditarik balik. Saya ingin memohon kerjasama anda semua, para penulis blog tempatan, forumer dan Facebook agar menarik semula semua gambar-gambar tersebut dengan serta-merta diatas sebab menghormati keputusan syarikat.

Namun, saya amat berbangga kerana sempat mendengar maklum balas yang amat positif daripada anda semua tentang produk ini. Nyatalah kehadiran P3-21A ini telah membuka satu lembaran era baru kepada arena automotif negara. Dan saya yakin kebanyakkan daripada anda semua merupakan generasi muda, seperti saya, yang mungkin suatu hari nanti, masa depan industri automotif negara terletak di bahu kita.

Jadi sekali lagi saya memohon kepada para penulis blog agar dapat menurunkan gambar-gambar tersebut. Kepada rakan-rakan seperjuangan, sila sebarkan mesej ini, jika terjumpa blog-blog, forum, Facebook atau sebagainya yang masih belum tersedar perkara ni.

Secara peribadinya, saya memohon maaf kepada pihak Proton atas segala kesulitan yang berlaku. Tetapi sekurang-kurangnya, kita dapat sama-sama melihat betapa besarnya gelombang awal yang telah dibawa oleh P3-21A ini. Ianya nyata dan positif.

Terima kasih saya ucapkan pada rakan seperjuangan yang menyokong, terutamanya kepada sahabat campromania (funtastickodesign.wordpress.com), arenakereta.com dan ramai lagi bro bro lain yang sedang berusaha membantu saya. Tidak ada yang mustahil, kerana saya tidak bekerja seorang diri. Jadikan ini satu titik tolak untuk kita semua bersatu.

"DRIVE IT TO BELIEVE IT"


Terima Kasih saya ucapkan kepada yang telah memberikan kerjasama:

Blog:
http://funtastickodesign.wordpress.com/
http://www.arenakereta.com/

http://beritasemasa.com/
http://www.ohtidak.com/
http://facebookaans.blogspot.com/
http://www.cinoscaraku.com/
http://ayampenyek.blogspot.com
http://ice-creamberry.blogspot.com/

http://panggungopera.blogspot.com/
http://www.jejaktrend.com/

Forum:
http://forum.lowyat.net/topic/2227213
http://www.lowyat.net

http://carigold.com/portal/forums/

dan juga beberapa laman facebook


Site search