Powered by Blogger.

Whatsapp kami untuk Tempahan & Maklumat Lanjut:

Baru!! SAGA FLX PLUS - Serendah RM33K!

Posted by Nazz Abdullah On 2:13 PM
PROTON-EDAR
proton-sales.blogspot.com

CALL: 017-312 4300
Nazz Abdullah
Johor BahruSaga FLX bukanlah satu model yang asing lagi buat rakyat Malaysia. Model mampu milik ini rata-rata telah digunakan dalam setiap keluarga tak kira bangsa di Malaysia, dan ternyata ia mendapat 'feedback' yg amat positif.

Terkini Proton telah melancarkan variasi terbaru, iaitu Saga FLX PLUS, bagi menggantikan model sedia ada SAGA FLX SV. Beberapa 'upgrade' aksesori telah dilakukan untuk Saga PLUS ini, iaitu FULL BODYKIT yang dipasang seperti Saga EXECUTIVE & SE, REAR SPOILER & SPORT RIM ALLOY 14" inci bagi menggantikan 13 inci Saga SV sebelum ini.

Dari aspek keselamatan, ia juga mempunyai DUAL AIRBAG berkembar untuk pemandu dan penumpang hadapan, yang mana juga telah ada pada model SV yang sebelum ini.

Namun, BERITA BAIK untuk bakal pembeli SAGA PLUS ini, walaupun banyak penambahan aksesori diberikan, Proton tidak menaikkan harga model ini dan harganya kekal seperti SAGA SV. Harga Saga FLX PLUS ini adalah dari RM33,242.40 untuk transmisi Manual, dan RM36,099.84 untuk transmisi CVT (Automatik).

Bagi anda yang berada di sekitar JOHOR BAHRU, hubungi kami bagi mendapatkan maklumat lanjut: 012-7107042 (Sofia)

Site search